lauantai 5. marraskuuta 2016

Marraskuun linnut, 1. versio

Netistä saa kätevästi tulostettua "tyhjiä" kirjoneulelapaskuvia, joihin voi itse värittää omanlaisen mallinsa. Tässä ensimmäinen kokeiluni, joka sai nimekseen "Marraskuun linnut". 

Oli niin kova kiirus neuloa nuo valmiiksi, etten malttanut lähteä jonnekin kopioimaan mallia peilikuvaksi, niinpä kummankin lapasen linnut katsovat samaan suuntaan. Jospa ne ovatkin muuttolintuja joiden nokat osoittavat kohti etelää, tiedä häntä. 

Omia malleja on kyllä kiva suunnitella! Nämä ovat ensimmäinen versio, luultavasti pelkistän jatkossa tuota mallia ja jätän nuo taustapisteet pois. Nyt ne ovat siinä lähinnä pitkien langanjuoksujen estämiseksi. Lankoina käytin Novitan 7 Veljestä (valkoinen) ja Dropsin Delightia kaksinkertaisena (sininen). Delight on liukuvärjättyä, jonka vuoksi lapasista tuli vähän eri sävyiset, mutta mielestäni lukuvärjätyt langat sopivat kivasti kirjoneuleeseen. 

Kunhan malli vähän kehittyy, saatan pistää myös ohjetta esille. 

ps. Halusta saada äkkiä koelapaset valmiiksi kertoo myös se, etten malttanut odottaa että saan 2,5 puikot toisesta työstä pois, niinpä virkkasin peukalot :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti