torstai 16. kesäkuuta 2016

Transfer, valmiina matkaan!


Kuinka moni muistaa tämän tyypin, Transferin?Tarina lähti siitä, kun eräs ystäväni varasi liput maailmanympärimatkalle ensi syksyksi. 
Keskustelimme eräänä päivänä asiasta ja mieleemme tuli 90-luvulla telkkarista tullut "Matka maailman ympäri 80 päivässä" piirrossarja ja sieltä tuttu susihahmo. Susi seuraa Phileas Foggia ja hänen seuruettaan ympäri maailmaa, samalla yrittäen sabotoida reissun tekoa. 

En tiedä mistä ajatus täysin lähti, mutta sovimme että virkkaan pienen sorminuken ystävälleni matkaan mukaan, seuralaiseksi, joka voi kytätä taustalla esimerkiksi valokuvissa. Sitten jos matkalla menee jotakin pieleen, voi surutta syyttää Transferia! Se on hänen nimensä. 

Tämä oli hulvattomin projekti vähään aikaan. :D


Katselin netistä kuvia ja virkkasin niiden perusteella. Kirjoin yksityiskohdat ja laitoin sähköjohtoa käsiin jotta niitä voi liikutella. Tärkeä yksityiskohta, kiiltävä silmä, syntyi hopealangasta. 


Koska Transfer on muuntautumisen mestari, hänelle piti tehdä valepukuja matkaan.Tyylikäs punainen puvun takki juhlatilaisuuksiin.


Rento maalaisjannu!Tiikerihattu.
Sekä henkilökohtainen suosikkini, porsas!
Matkalle lähtevä ystäväni aikoo pitää blogia syksyn matkastaan, linkitän sen myöhemmin tänne. Sieltä voi sitten Transferiakin bongailla.  ;)

1 kommentti:

  1. Hulvattoman hauska otus! Odotan ehdottomasti lisää kuvamateriaalia seikkailuista! Varsinkin porsaaksi naamioituneena! ;)

    VastaaPoista