sunnuntai 24. elokuuta 2014

Toipumislankahommia

Viimeinenkin viisaudenhammas pääsi auvoisammille laitumille (eli kirurgin roskikseen) viikko sitten. Mihin käyttää se aika, kun pitää lepäillä ja yrittää unohtaa ilkeä kipu seuraavina päivinä? No neulomiseksi ja virkkuuksihan se sitten meni, yllätys! Sitä sitten tapahtuikin suuressa määrin..

Tänään käytiin ystävän kanssa kuvaamassa, vaikka tuntuikin vähän hölmöltä kuvata villahuiveja kun kesän vihreys on vielä valloillaan, mutta on se vaan mukavampi luonnon valossa. :) Aloin tekemään myös joululahjoja, joista osan saatan tännekin laittaa mutta en kerro mitkä yksilöt menevät pukin matkaan.

Sain viimeisteltyä kaksi jämälankaprojektia, virkatut huivit. Lankoina ainakin Dropsin Karismaa ja Alpacaa , sekä Novitan Nallea. Näistä paloista piti ensin tulla peitto mutta en jaksanutkaan, joten kahdeksi huiviksi päätyivät. Tykkään paljon!
Tuollaiset pitkulaiset perinteiset kaulahuivimallit viehättävät tällä hetkellä minua kovasti. Pitkään on ollut mielessäni tehdä kaksivärinen huivi jossa on yksinkertaisesti kaksi eri väristä puolikasta. Sellainen syntyi vihdoin mustavalkoisena! Lankana Rowanin Creative Focus Worsted, yksi kerä kumpaakin väriä. Aina oikeaa pari metriä, puikoilta pois ja kaulaan, jonka jälkeen huudahdus: "Hei tää on ihana!"


Ajattelin tehdä samanlaisen sinimustan mutta sitten tulinkin toisiin aatoksiin. Seuraavasta tulikin neliraitainen. Sininen on samaa Rowanin lankaa kuin edellisessä (1 kerä)  ja musta "Drops<3you"pellavaefekteillä (2 kerää).


Sitten jotain pientä.. 

Keltaiset (kurkumalla värjätty ennen valkea Nepal) kämmekkäät valepalmikolla. Jotka.. kröhhöömm.. ovat olleet puikoilla naurettavat 7kk! :D Nyt vihdoin!
Sekä Dropsin Alaskasta aina oikealla neulotut nappikämmekkäät. Kivaa kun näitä voi taas käyttää kylmemmillä ilmoilla! Näitä voi muuten pitää myös toisinpäin, nappiosio kämmenen kohdalla, riippuen siitä onko vilu ranteilla ja kämmenillä.
Kyllä näillä hammasleikkaus selätettiin.

Mukavaa syksyä kaikille lukijoille! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti