perjantai 8. elokuuta 2014

Kirjoneuleita käpäliin

Kesällä innostuin pitkästä aikaa taas kirjoneuleista. En ole vieläkään mikään haka siinä ja osaan neuloa vain työn ympäri jatkuvaa kuviota, enkä hirveästi ohjeita jaksa noissa. Vielä joskus haastavampiakin kuvioita sitten! Tällä kertaa etsin kyllä ohjeitakin, mutta lopulta omasta päästä syntyivät lapaset, ystävälle lahjaksi, sekä samoista langoista kämmekkäät. Väreistä pidän paljon! Noita oli kiva tehdä, kun en edes yrittänyt tehdä parista samanlaisia, kunhan sama henki säilyi.

Kirkas keltainen on Dropsin Nepal lankaa, jonka värjäsin koulun kasvivärjäyskurssilla kurkumalla. Okra on Dropsin Karismaa ja sininen Dropsin Big Fabelia.

Oho, lapasten kuvassa näyttää, että toinen olisi sinisen osion verran pidempi, johtuu näköjään asettelusta. Mutta saman kokoiset ovat ja mikä parasta, lahjan saaja tykkäsi. :)
Löysin tuolta kuvakansioista kuvan myös jouluna neulomistani metsätie-sukista, joten laitanpa nekin vihdoin tänne. Kuvien laatu ei kylläkään ole mitään huipputasoa. Lankana Dropsin Karisma.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti