keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Nukkekoti!

Toissaviikolla sen löysin! Siellä se odotti Fida-kirpparin hyllyllä, 25€.
Nukkekoti, jonka joku taitava oli tuunannut myös lipastoksi. Mukaan kuuluivat huoneisiin sopivat laatikot!  Niinpä (tulevia) huonekaluja voi säilyttää vaikka noissa laatikoissa, silloin jos ei halua pitää kaikkea näkyvillä. Tai sitten käyttää tarvittaessa muuten vain lipastona. Pitkään harkitsin, mutta sitten ajattelin että kyllä se on nyt tässä ja kun olen tästä haaveillut! Portaat puuttuvat ja tapetti vähän repsottaa, mutta muuten tosi hyvä talo. Asukkaita ei vielä talossa ole, hekin luultavasti saapuvat sitten kun aika on kypsä, tupsahtavat eteeni. Ihanaa kun nyt on tällainen "ikuisuusprojekti" joka ei periaatteessa tule koskaan valmiiksi, jossa saa käyttää luovuuttaan, ongelmanratkaisukykyä, mielikuvitusta ja uusiokäyttöä mielinmäärin! ja.. näpertää!

Olen pitänyt kohta viikon osittaista nettitaukoa. Koska se on tällä hetkellä mahdollista ja koska uskoin että se tekee hyvää. On tehnyt! Tällä hetkellä minulla ei ole velvollisuuksia olla tavoitettavissa, loman takia ja puhelinhan on kuitenkin oiva väylä tavoittaa jos on tarve.

 Yllätyin. Olo tuntuu paljon luovemmalta ja on aikaa kaikkeen! Vaikka ei tulekaan roikuttua ihan tuhottomasti netistä, niin liian helposti ajankäyttö liittyy jollain lailla siihen ja unohtuu pitkiksi ajoiksi tyhjänpäiväisyyksiin, tai asiat jäävät kesken kun käykin vähän siellä sun täällä ja hups, mitäs pitikään.. 

Päivät tuntuvat paljon pidemmiltä, hyvällä tavalla. Lisäksi kaikki se tiedonvirta mitä esim. facebookista, uutisotsikoista ja muuta kautta tulee joka päivä, on huomaamatta tosi väsyttävää. Suosittelen taukoa! En tiedä toimiiko kaikille, mutta itselläni on ollut tosi hyvä olo ja uskon kiinnittäväni huomiota tulevaisuudessakin siihen asiaan. Tavoitteeni on olla ainakin kolme viikkoa nettivapaana, tällä hetkellä ei tunnu vaikealta. Muutamia poikkeuksia olen itselleni suonut kuitenkin: verkkopankin, Spotifyn, Pinterestin ja blogin päivityksen (mutta siinä pitääkin olla tarkkana ettei hairahdu muualle, esim. toisiin blogeihin!:D) Olen esimerkiksi piirtänyt paljon enemmän kuin mitä yleensä, neulonut, katsonut elokuvia, ollut ulkona, laittanut viimevuoden kehitettyjä valokuvia kansioon,  askarrellut, musisoinut yms.  Aivot tuntuvat paljon herkemmiltä kaikelle jostain syystä! Hämmästyttävää. Itsetutkistelu jatkukoon! 


Tässä vielä tuplalankasukat, joihin käytin Dropsin kahta eri väristä Fabel-lankaa. En osannut kaupassa valita mitä värejä otan ja suosittelivat noita yhdessä, kivat tuli!
2 kommenttia:

  1. Mieki olin nyt viikon netti tauolla, ku oltiin siellä matkalla (kiitos muuten lahjasta, voidaan nyt simuloida kokemuksiamme uudestaan ja uudestaan teijän lahjan avulla!) ja en ees kaivannu koko nettiä! Ja nyt kun selailee kaikkia sivuja, joilla yleensä käy, ni tuntuu, ettei oo jääny mistään paitsi. (Paitsi tietysti siun ihanista blogipäivityksistä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä! Vois pitää useamminkin tiedostaen noita taukoja. :) Oltiin tilattu myös Reykjavikin karttoja matkailupalveluista (kun niitä saa ilmaiseksi) mut ne tuli vasta viime viikolla! Joten nyt jos joskus itse lähtee sinne niin on ainakin opasteita :D

      Poista