sunnuntai 9. helmikuuta 2014

"Sydämellä on syynsä, joita järki ei ymmärrä. "(Blaise Pascal)

Viikonlopun aikana minulla oli hetki jos toinenkin, jolloin ehdin puuhailemaan vähän sisustusjuttuja.
Jämälangoista virkkasin istumatyynyn/rahin. Sen sisälle sain tungettua melkein kaikki villajämätilkkuni, joita lojui nurkissa kaksi säkilistä. Tyynystä piti tulla jämäkkä ja täytteeltään tiivis.


Muutenkin olen aloittanut "projektin" jossa käytän mahdollisimman paljon jo minulla olevia materiaaleja pois. Tuntuu että kaapit ovat täynnä kankaita, kehyksiä, purkkeja ja muita materiaaleja joita on kertynyt erilaisista "hei-tämän-saan-ilmaiseksi-otanpa-talteen!"-tilanteista. Vaikka niitä tuleekin käytettyä usein, niin nyt yritän keskittyä eritoten niihin.

Eräs tällainen esine oli kynttilänjalka (korkeus noin 70cm) , jonka joskus Tiimarista eurolla sain. Alkuperäinen hinta oli muistaakseni kympin ja kahdenkympin välillä. Toimi se kynttilänjalkanakin, mutta oli kuitenkin hieman tarpeeton sen vuoksi, että siihen sai vain yhden kynttilän vaikka noinkin ison tilan vie. Eilen liimasin kuumaliimalla jalkaan vinyylilevyn ja kappas, nyt sitä voi käyttää yhä kynttilöiden alustana (alle jokin kuumaa kestävä) tai pienenä pöytänä! :)


3 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo levypöytä!!! Ja kauniin rahin olet tehnyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan samaa mieltä :) sopis mullekkin tänne.

   Poista
 2. Hiano tuo lp-pöytä! Tykkään :)

  VastaaPoista