perjantai 27. joulukuuta 2013

”Jos kiireellä rakentaa, syntyy nopeammin valmista.” (Teuvo Ala-Renkilä)

Ehei, kiire ei tällä kertaa ollut mihinkään, koska on loma!

Mutta silloinpa kannattaa tehdä niitä asioita joita ei muuten ole ehtinyt, tai ei ole viitsinyt tarttua niihin kiinni.
Lomalla Etelä-Karjalassa sain hetkeksi käyttööni toimivan ompelukoneen. Minulla on ollut hyvin suuri asenneongelma tuohon koneompeluun ajoittain. Nyt kuitenkin tuntui siltä että voisin koneen kaivaa esiin.

Olin tuonut kesällä kaksi paitaa ja yhden mekon tänne kotipaikkakunnalle, odottamaan ompelua sitten joskus. Nyt paidat ja mekko pääsivätkin yhteen suurimmista ompeluksistani. Niiden, pitsien, vanhan pyyhkeen ja lässähtäneen säkkituolin sisusten yhteistyöstä (ei tällä kertaa kuitenkaan saumattomasta, hohoo) syntyi lattiatyyny jota voi käyttää myös säkkituolina!On täällä tullut neulottuakin. Aika urakalla! Kaikista tuotoksista en ole vielä ottanut kuvia, mutta tässä sukat samalla ohjeella kuin edellisessä sukkapäivityksessä, taas hieman muokkailtuna.


Lanka: Drops, Nepal.

Neuloin myös kaulurin samaa kuviota käyttäen. Siitä on moneksi! Lapasetkin tein, mutta niistä ei nyt ole kuvaa kun päätyivät pukin konttiin ja ovat nyt Tampereella. Yritän saada kuvan jälkikäteen joskus. 


Lanka: Drops, Andes
Tämä saattaakin olla vuoden 2013 viimeinen blogipäivitys.
 Mahtavaa että olette seuranneet käsityökuulumisiani ja jutelleet tuolla kommenttiosiossa.

 Iso kiitos siitä ja oikein parasta vuotta 2014 kaikille ! :)

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana lattiatyyny!!!! Kauniisti sommitellut kankaat. Minun pitää myös kokeilla tuota sukkamallia. Ehkä nyt joulun jälkeen on aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itseasiassa.. en sommitellut niitä oikeastaan mitenkään, siksi tuolla vasemmassa reunassa on pitkä suora pienempiä tilkkuja ja muuten aika isoja paloja. Mutta ehkä se luo mielenkiintoa. :D Kokeile sukkia, tuohon malliin jää koukkuun! Ainakin itseäni on pitänyt välillä ihan muistutella: "Ei nyt metsätietä taas.. jotain muuta. Mutta kun.."

   Poista
 2. Upea tuo lattiatyyny, ihan älyttömän kaunis!

  VastaaPoista