lauantai 23. marraskuuta 2013

"Joka vähiten odottaa huomiselta, saa siltä eniten." (Epikuros)

Lintuja syntyi taas, ohops!

Näiden kanssa olikin pähkäily. Halusin taivutella yksinkertaisen, mutta jonkin jujun sisältävän koristeen. Paperi ja pää olivat aivan tyhjiä ja tuntui ettei mitään synny. Lopulta jätin ideat (tai ideattomuuden) hautumaan pariksi päiväksi. Sitten, eräänä aamuna tartuin taas metallilankaan ja ensimmäinen yksilö syntyi melkein hetkessä! Kannattaa siis joskus ottaa välimatkaa ja etäisyyttä, eikä vääntää väkisin. :)

Se "juju" on nyt tuo nuottiavain lintujen sisällä. Kivet ovat ulkomailta vuosien saatossa tuotuja. Tällä hetkellä minulla oli vain yksi tumma ja muut noita valkoisia, mutta kotikotona on muistaakseni tummia lisää. Vaihtelin hieman lintujen muotoja ja pyrstöt osoittavat toisissa alas, toisissa ylös."TALVEN SÄVEL"


Olen tehnyt nyt jonkin verran joululahjoja, siksi hieman hiljaiseloa täällä blogissa ettei mitään paljastu lahjojen saajille. Mutta sitä täytyy hehkuttaa vielä, että kävin toissapäivänä kehräyskurssilla! Nyt on rukin käyttö ainakin teoriassa hallussa ja viikon päästä saan kotiin myös oman rukin, aaaaah! Äitini huusi kolme rukkia huutokaupasta ja yhdessä isäni kanssa ovat niiden osista kunnostaneet yhden ainakin toivottavasti toimivan yksilön. Siitä kuvia sitten kunhan hän kotiutuu!

2 kommenttia:

  1. Höh.. no joku ehti jo varastaa miun idean tuos edellisessä kommentissa, mut siis miunki oli tarkotus kehua näitä lintuja, et kivoja ovat. :)

    VastaaPoista