sunnuntai 6. lokakuuta 2013

"Värit tuulen pystytkö sä maalaamaan?"(Pocahontas)

Se olisi lankapäivityksen aika! Blogissa, sekä kotona. Kasasin pari viikkoa sitten kaikki jämälankani yhteen ja neuloin niistä hyvin sekavärisen ja vapaamuotoisen villapaidan. En ole neulonut villapaitaa ainakaan kymmeneen vuoteen. Ei vaan ole tullut aloitettua, ehkä tänä talvena innostun jostain villapaitaohjeesta ja tekaisen.

Aika paksu ja lämmin tuli! En käyttänyt ohjetta ja tein muutenkin aika mutu-tuntumalla, se kyllä näkyy. Hihojen yhdistämiskohdista ei tullut kovin nättejä, joten tein olkapäihin mustalla langalla  "koristenyörit". Tämmöisiä ei niin vakavasti otettavia taidepaitoja voisin tehdä toistekin, kunhan taas lankoja kertyy nurkkiin.Myös Garnstudio Drops Designin Alpaca Boucle-langasta tuli ylävartalon lämmittäjä, ympyrätakki. Tähän voisin laittaa vielä napit. Kevyt ja lämmin, täydellinen yhdistelmä. En tiedä onko tuo vaaleansininen ihan minun väri, mutta jostain kumman syystä sen kanssa kävelin kaupasta kotiin.
Pirtin Kehräämön meleerattu karstalanka sai huivin muodon eilen eräissä tupareissa. Tykkään ottaa langat joskus juhliin mukaan, koska ystävien kanssa jutellessa työt syntyvät vähän niin kuin siinä siivellä, huomaamatta. :) Mutta silloin työn pitää olla juuri jotain tuollaista yksinkertaista, ettei tarvitse ohjeita tuijotella. Lanka ei ihan riittänyt reunuksen viimeiseen kymmeneen senttiin, mutta se ei haittaa, kun huivi on kaulassa sitä ei huomaa. Rakastuin tuohon väriin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti