torstai 31. lokakuuta 2013

"Jos osaat tehdä jotakin tai edes uneksit osaavasi, ryhdy toimeen. Uskalluksessa on henkeä, voimaa ja taikaa. Aloita heti." (Johan Wolfgang von Goethe)

Olen pitänyt vähän hiljaiseloa blogin puolella, sillä aika on kulunut erilaisten kouluprojektien ja tulevan näyttelyn parissa. Huhtikuussa varasin paikan ja huomenna olisi pystytys. Huomisesta lähtien siis tervetuloa tänne:
Jännä miten tuollaisenkin projektin kanssa voi tunneskaala aaltoilla ihan laidasta laitaan!

-"Hei tästähän tuli kiva!"
-"Eih! Miksen mie osaa mitään!"
-"En mie keksi miten tän vois laittaa tähän..."
-"Onks tää nyt valmis?"
-"Oi rakastan tätä!"
-"No enpä olis uskonut että tää näyttää tältä."
-"Mutta täähän on parempi kuin suunnitelma!"
-"Onhan tässä vielä aikaa.."
-"Miks miul on kädet!?"
-"Tätä en kyllä varmasti näytä kellekään."
-"Voi ku se näyttely ois nyt heti!"
Mutta nyt monenlaisten ratkaisujen, kompromissien ja oivallusten jälkeen, näyttelytavarat odottavat urheilukassissa huomista pystytystä. Päätin etten enää niihin koske. Tykkään kyllä paljon tuollaisista projekteista missä on monta liikkuvaa osaa ja pitää pohtia kunnolla asioita.  Koulun kautta olen ollut mukana näyttelyissä, mutta tämä on ensimmäinen ihan oma ja siinä mielessä erityinen. :)
Eli tervetuloa (tai siis tervemenoa) lastenosastolle huomisesta alkaen katsomaan töitäni livenä!
Laitan tänne myös pystytyksen jälkeen kuvia sieltä.


Eräs välityö oli pakko ottaa käsiin, ettei pää olisi ollut kokoajan näyttelytöissä. Jotain rentouttavaa ja helppoa.. aloin siis väkertää virkattuja suuria tilkkuja iltapuhteina. Näin syntyi elämäni ensimmäinen itse tehty torkkupeitto! En ole ennen tuollaiseen alkanut, koska saman toistaminen on ollut aina kompastuskiveni. Onneksi tilkkuihin pystyi tekemään värivariaatioita. Käytin lankakorissa olevia jämälankoja ja niin peitosta tulikin itselleni hyvin epätyypillisillä väreillä sonnustettu. Yllätyksekseni nuo värit alkoivat tuntua tosi hyviltä loppujen lopuksi! Sininen ja keltainen ovat viimeaikoina näyttäneet muutenkin hyviltä yhdessä, hupsista.
Nyt peitto on ollut käytössä jo muutaman viikon ja hyvin lämmittää rei'istä huolimatta.
PS. Olen kehitellyt pikkuhiljaa toista blogia, johon päivittelisin vain huovutusasioita. Nimi blogilla jo on! Julkaisen sen lähiaikoina. Ehkä jo huomenna. Tuntuu joskus sekavalta päivittää tänne niin monenlaisia juttuja, niin ajattelin laittaa järjestykseen sen asian!

2 kommenttia:

  1. Onnea ensimmäiseen näyttelyyn! Juliste on ainakin niin lupaava että olisin siellä samantien jos vaan asuisin vähän lähempänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpas mukava kuulla palautetta julisteesta ja vieläpä tuollaista hyvää. Kiitos! :)

      Poista