lauantai 14. syyskuuta 2013

"Yksinäisyys on toisinaan parasta seuraa." (John Milton)

Roskiskatoksesta löytyi pari vuotta sitten vanha kaappi, jonka raahasin sisälle. Se on toiminut yöpöytänä, romukaappina ja viimeksi eläinten ruokien säilytyslokerona.

Ensimmäisenä vapaailtana uudessa asunnossa puri korvani takaa uudistusötökkä ja kaivoin esille vanhat lehteni joita olen kasannut erääseen laatikkoon milloin olen sellaisia saanut käsiini. Vanhimmat lehdet olivat Kotiliesiä vuodelta 1928. Joku voi paheksua tällaista toimintaa, mutta leikkasin lehdistä vanhat mainokset, joilla päällystin valkoisen rapistuneen kaapin. Näin mainokset pääsevät näkyviin eivätkä vaan piileskele lehtien suljetuilla sivuilla. Huomasin, että suuri ero nykymainoksiin on, että noissa teititellään paljon lukijaa, toisin kuin nykyään kaikki on muodossa sinäsinäsinä. Paras on mielestäni Digestive-keksi, joka on "Ravintoarvoiltaan ylintä luokkaa!"  : D1 kommentti:

  1. Ihana!! Ja totta: hyvät kuvat kannattaa laittaa näytille eikä piilottaa sivujen väliin (vaikka itsekin enemmän harrastan tuota jälkimmäistä) ;-)

    VastaaPoista