maanantai 12. elokuuta 2013

"Kun haluat jotain, koko maailmankaikkeus auttaa sinua saavuttamaan sen." (Paulo Coelho)

Täällä on nyt virkkailtu viimepäivinä kovasti! Tuo toissaviikolla valmistunut takki innoitti uusiin kokeiluihin.
Minulla oli tallessa kolmen värisiä lankoja jotka halusin yhdistää joksikin suureksi työksi. Tähän asti olin vain ottanut langat välillä eteeni ja ihastellut värejä. Nyt oli niiden aika päästä koukun ja puikkojen alle!
Lähdin tekemään tunikaa joka syntyi paljolti mutu-tuntumalla sitä mukaa kun sovittelin ja vaihdoin taas suunnitelmaa toiseen. Tarkoitukseni oli yhdistää vain kaksi isoa neliötä, joista tulisi etu-ja takakappale yläosaksi. Mielestäni se tuntui kuitenkin hieman tylsältä, joten laitoinkin selkäneliön vinoon ja virkkasin sivuille kiilakappaleet. Välillä virkkaaminen alkoi maistua puulta, jolloin vaihdoin hetkeksi neulomiseen. Valmis työ hieman jännitti. Jos se ei olisikaan sopiva..niin paljon aikaa kului..vaikka sovittelin kyllä välissä mutta...
Mutta sehän oli sopiva! Jaujaujau!

Lankana: Garnstudio Drops Design: Fabel (musta ja sininen) & Alpaca (vihreä)Neulottu osio helman yläreunassa.
Tuli vähän tyhjä olo tuon jälkeen. Mietin että mitäpäs sitten.. Silmäni osuivat keltaisiin Alaska-keriin jotka olin purkanut toisesta työstä pari viikkoa sitten. Tästä tykkään tosi paljon! Olin nähnyt tämän mallisia liivejä/takkeja netissä ja nyt minullakin on oma. Mallina siis pelkkä ympyrä jossa on hiharei'ät! Olisin voinut tehdä suuremmankin, jolloin helma olisi jäänyt roikkumaan pidemmälle ja kiinnitys tapahtunut vaikka vyön avulla, mutta lanka ei riittänyt niin pitkälle. Hyvä näinkin.


Opin vihdoin tekemään langasta isoja vaatteita, huippua! Tämä voi olla pitkän ystävyyden alku.. kenties äityy jopa romanssiksi jos hyvin käy.

3 kommenttia:

  1. Mainio pyöryläliivi, just sopiva lämmike ennen villapaitakelien alkamista :)

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin ajattelin, kun eilen ekaa kertaa ulkona tuota käytin! :)

    VastaaPoista