sunnuntai 25. elokuuta 2013

"Kävipä peikkomainen flaksi." (Hugo)

Vuokrasopimus on kirjoitettu ja muutto edessä! Tulevassa kämpässä saamme nauttia myös ruokapöydästä ihan keittiössä (nykyiseen ei ole mahtunut pöytää, vaan se on pitänyt mahduttaa olkkariin). Niinpä aloin pikkuhiljaa katsella sopivia tuoleja pöydän ympärillä. Sellaiset löytyivätkin lähempää kuin arvasinkaan. Vanhempieni ensimmäisen ruokapöydän tuolit, jotka viime vuosikymmenet ovat olleet käytössä autotallissa ja erilaisissa varastoissa. Nyt nämä 60-luvulta lähtöisin olevat kalusteet saivatkin ihan uuden ilmeen.

Inspiraation löysin tästä blogista. Siellä on mm. käytetty spraymaali + pitsiliina-tekniikkaa sateenvarjoihin.

http://omakoppa.blogspot.fi/2011/05/kiitos.html

Värin valinta oli hankala. Pyörin pitkään maaliosastolla ja vertailin. Olisin halunnut alunperin turkoosia, mutta sellaista maalia en löytänyt. Päädyin kermanvalkoiseen, violettiin ja mustaan. Ainakaan nuo AT-merkkiset maalit eivät onneksi ole kauhean kalliita, 3,5€/purkki. Yllättävän paljon maalia meni, mustia purkkeja 5kpl. Mutta oli sen arvoista, tykkään tosi paljon! Pitsiliinat löysin kirpparilta, yhteensä 3€. Oma lempparini on ehkä tuo valkomusta "raitapitsillinen".Alkuperäiset tuolit näyttivät tältä.Valmiit tuolit!
 
60-luvun henki pääsi myös uuden perheenjäsenen Voldemort-hamsterin häkkisisustukseen. Idea tuli minulta, mutta tämän toteutti isäni, parempi koneiden purkaja kun on. Nyt on Voldella kirjaimellisesti puhelinkoppi!
Tämä oli muuten sadas blogimerkintäni! Kiitos paljon kaikille lukijoille jotka olette käväisseet tai jaksaneet seurailla pidemmänkin aikaa mitä täällä tapahtuu, sekä antaneet vinkkejä ja kommentteja! :)

5 kommenttia:

  1. Hienot tuolit! Ja maailman ihanin Voldemort, voih!

    VastaaPoista
  2. Rakastan pinnatuoleja, nämä on upeat! Meiltä löytyy tällä hetkellä mustia ja valkoisia :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni hiiri :)

    VastaaPoista