keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

"Oot kuin karkkia mulle.." (Nylon Beat)

Eksyin tällä viikolla tähän blogiin:

http://eminapertelee.blogspot.fi/2012/08/karkkikoruja-ja-vahan-muuta.html

jonka kautta löysin tänne:

http://nippari.blogspot.fi/search/label/Korut%20-%20Jewelry

Kivoja blogeja molemmat!

Se, mihin tartuin noissa blogeissa, olivat nuo karkkien + Decoupage-lagan yhdistäminen! Vau!
Kokeilin itsekin ja sain aikaiseksi..


VaahtokarkkimagneetitSalmiakkikorvikset

Vaahtokarkkiavaimenperät


Eivät nuo kovin kovaa käsittelyä kestä. Lakka ei nimittäin koveta ainakaan vaahtokarkkeja, vaan tekee siihen vain lakkapinnan, jolloin karkki jää melko joustavaksi. Mutta tosi kiva noita on tehdä! 

Tänään tuli tehtyä myös toisenlaisia käsitöitä ja leivoin suklaakakun. Ainoan jälkkärin, minkä osaan melko varmasti pilaamatta tehdä. :P Leikkasin paperista sabluunan ja tupsuttelin teepallon avulla tomusokeria päälle. Nyt syömään!3 kommenttia:

 1. Aivan suloisia koruja ja kakku, nam!Voi että kun ihanaa, kun huomaa, että omasta blogista on joku löytänyt inspiraatiota :)! Karkkikorusi ovat kyllä paljon hienompia kuin minun... :)
  -Näpertelijä söpöilee -blogin Emilia

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tulit vierailemaan blogissani! :) Joo kyllä tuo oli pakko kokeilla, näyttivät niin hienoilta ne mitä blogissasi ja tuolla toisessa näin!

  VastaaPoista
 3. Hetkinen.. nyt en kyllä hyväksy tällaista karkkien väärinkäyttöä! Eiks nuo vois ennemmin muovailla jostain.. sellasesta materiaalista mistä muovaillaan asioita, että karkit pääsis suuhun, niin kun niitten on tarkotus päästä!

  t. Piia H.

  VastaaPoista