torstai 6. kesäkuuta 2013

"Mua viedään linnasta linnaan.." (Kaija Koo)

Valitsin kaksi väriä. Sinisen ja punaisen. Niistä syntyi huovutettu ja kirjottu linna-taulu. 
Tämä tulee osaksi ensimmäistä näyttelyäni marraskuussa. Tein tätä vähän silloin tällöin, koska työllä ei ollut kiire. Lippuihin ja tiiliin olen oikein tyytyväinen! Tällä hetkellä taulun työnimi olkoon yksinkertaisesti "Linna", mutta jos keksin paremman niin nimi saattaa muuttua."LINNA"

40cm x 62cm
6 kommenttia:

 1. AIvan ihana <3 Odotan innolla näyttelyäsi!! Haluan ehdottomasti tulla paikalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei ihan suorat linjat tulleet linnan torneihin, mutta vanhat linnathan tuppaavat olemaan vähän vinkuroita. Tervetuloa marraskuussa kirjastolle sitten! Ihanaa jos joku muukin on innoissaan! :)

   Poista
 2. Tää on ihana! Miul on vähän sellanen salainen haave, et joskus voisin ostaa jonku näistä siun huovutustauluista. Mut en tiedä, onks miulla ikinä sellasta paikkaa, mihin laittaa sellasen tai varaa näihin, ku jos tajuut hinnotella oikein, ni näitten täytyy olla kalliita! Varsinki nuo eläinhahmot on sellasia, mitä haluisin laittaa lastenhuoneen seinälle, jos miulla joskus ois sellanen. :D Ois sellasia tauluja, jotka vaan paranis siitä, jos pienet limaset sormet hiplais niitä. :)
  Näin (ja koskin) muuten Mikkelin taidemuseossa sellasen taideteoksen, joka oli tehty näkövammasille. Tuli vaan mieleen, et nää siun taideteoksethan on myös vähän sellasia, joista voi nauttia myös koskettamalla.

  t. Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hinnoittelu on aina kauhean hankalaa, koska näitä tekee mielellään ja tää on yksi lempiharrastuksista. Mutta pikkuhiljaa oon opetellut sen oikeaoppistyylisen hinnoittelun, laskenut työtunnit ja materiaalit + uniikin työn lisän. On vaikea laittaa rahaksi sellaista minkä itse kokee usein huvina. Mutta jos nyt alat säästämään niin voin joskus tehdä tilaustyön sinne mahdolliseen lastenhuoneen seinälle. :)

   Oon itseasiassa miettinyt samaa tuon kosketteluasian suhteen!

   Poista