perjantai 17. toukokuuta 2013

"Yksi on ensimmäinen lähtökohta kaikille asioille." (Filolaos)

KESÄ! Tänään virallistin sen mielessäni, että nyt ei sanota enää kevät vaan kesä. 
Yrittäjyyskurssi on saanut välillä pään ihan pyörälle, välillä positiivisella tavalla, joskus hieman negatiivisemmalla, niin että on alkanut pelottaa koko touhu. Saa nähdä mitä tämän kesän jälkeen tapahtuu. Toiminimen perustamista olen tosi paljon miettinyt, kuitenkaan mihinkään vielä päätymättä. Tahto on luja, mutta odotan että aika on kypsä. Mutta ihanaa kun päätöksiä ei aina tarvitse tehdä nopeasti vaan voi rauhassa mutustella fiiliksiä ja mahdollisuuksia. 

Sitten muihin aiheisiin. Kehittelin viimeviikolla viime syksyllä tekemieni "Kure"-korvisten kaveriksi toisenkin korvis-sarjan. Nämä kulkevat ainakin tällä hetkellä työnimellä "Hulabaloo". Koska korviksiin ei kovin paljon mene villaa, voin käyttää niihin suuremmista töistä ylijääneitä villanöttösiä. Suurin osa helmistä on kirppareilta ostamista kaulakoruista jotka olen purkanut, niitä löytyy tosi hyvin! :)

Olen huomannut, että en ole ainasamanlaista-sarjojen tekijä, vaan jokaisessa pientuotteessakin on oltava jokin uniikkijuttu, jotta homma pysyy mielenkiintoisena. Usein se juttu on pieni vaihtelu muodoissa ja erilaiset värit, kuten näissäkin. Tässä muutamat esimerkkikorut molemmista sarjoista. HULABALOO-KORVAKORUT 
KURE-KORVAKORUT


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti