keskiviikko 8. toukokuuta 2013

"Mutta silloinhan meidän on tehtävä jotakin aivan erikoista!" (Poliisimestari Paavali)

Pitkään pitkään pitkään olin miettinyt uutta käyttötarkoitusta vanhoille wc-paperirullille, joita tuntui kertyvän vessan nurkkiin aivan tuhottomasti. Eräänä unettomana yönä aloin taittelemaan vessassa rullia huvikseni ja kappas, palaset loksahtivat päässäni kohdalleen! En malttanut melkeinpä mennä takaisin nukkumaan, kun mieli teki heti kokeilla ideaa käytännössä. Odotin kuitenkin aamuun ja sehän toimi!

 Syntyivät  "WC-PAPERIRULLAPÖLLÖT".

Kaikki materiaali on kierrätettyä, paitsi metallilanka, pari pitsiä ja muutama nappi.
Näistä tuli mielestäni aika hauskoja! Teen vielä lisää ja saatanpa tehdä kesäksi myyntiinkin pariin paikkaan.


  
 Lisäksi keksin toisenkin idean. WC-paperirullista sai kivoja kylttejä! Tehtailin näitä muutaman lämpimikseni. Myyntiin päätyvät nämäkin.Jes! On aina tosi virkistävää huomata, ettei aivokapasiteetti ole läheskään puhki kulutettu, vaan aina löytyy jokin uusi oivallus, kun vain jaksaa odottaa oikeaa hetkeä.

PS.  Niille jotka säikähtivät blogin ulkonäköä, uudistin sen tänään, sama blogi tämä silti on. :) Ajattelin että töiden värit tulevat paremmin näkyviin tuollaisella tummemmalla ei-niin-räikeällä taustalla. Nyt yritän totutella siihen.

4 kommenttia:

 1. Näin pöllö-fanina osaan arvostaa aivan ihania pöllöjä <3 Ja wc-kyltit ovat mahtavia, hyvä idea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Itekin pidän paljon pöllöistä, niitä kyllä tuntuu lentelevän nykyään jokapaikasta, ainakin käsitöiden puolelta :D Ovat kai niin helppomuotoisia.

   Poista
 2. Ihmeellistä mitä wc-paperihylsyistä voikaan saada aikaan, tosi kauniit kyltit! Ja pöllöt on kanssa hauska oivallus:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Miksei ole tehty Niksipirkka-kirjaa jossa olisi vain wc-paperirullaniksejä, varmaan niitä olisi satoja!

   Poista