lauantai 18. toukokuuta 2013

"Hokkus Pokkus Filiokkus!" (Katto Kassinen)

Tarkoitukseni oli tehdä vain jotain pientä jämälangoista joita olin erääseen paperikassiin kerännyt. Sitten huomasin että onpas minulla paljon muutakin, mitä olen säilyttänyt. Osan siksi, koska en ole raaskinut heittää pois tunnearvon vuoksi, osa siksi että olen ajatellut keksiväni niille jotain käyttöä.

Niinhän siinä sitten kävi että keräsin kaikki tavarat ja pienet tilpehöörit, sekä jämämateriaalit olkkarin lattialle ja aloin pohdiskelemaan mitä voisin niille tehdä. Unisieppari.. se kävi mielessäni. Sellaisen olin jo kauan halunnut tehdä. En kuitenkaan löytänyt meiltä mitään pyöreää kehikkoa. Sen sijaan löysin vanhat teatterilavastuskäytössä olleet ikkunakehykset! Ne kelpasivat oikein hyvin. Tekniikkana käytin hyvin vapaamuotoista kehyskudontaa, eli pujottelin lankoja miten sattuu  kukkien ja kehysten väleissä.
Ei siitä tullutkaan unisieppari lainkaan vaan pikemminkin muistotaulu, johon on yhdistetty paljon asioita käsityöelämän, kuin myös muun elämän varrelta. :)

Kehyksissä yhdistyy mm. vanha leikelty trikoopaita, lankoja, helmiä, nappeja, nauhoja, virkattuja kukkia, eräästä paidasta irrottamani metallikoriste (ylimpänä keskellä iso ympyrä), kiven jonka päälle on virkattu, kakkulapion kahva, sormus jonka taoin lusikan varresta viime joskus, lusikan pesä, vanhan pullon korkki ja siihen liittynyt ketju, ensimmäinen huovutettu avaimenperäni, vanha lukko, ja vanhoja korvakoruja.
TarvikkeitaPuuhailu alkakoon..

Valmis! Tähänhän voi sitten myös lisäillä halutessaan elementtejä. '5 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Varmasti tehokas tarkoitukseensa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskoisin että kehittyy tulevaisuudessa,jos lisäilen sinne tulevia muistoja.

   Poista
 2. Kaunis kehikko ja muitakin kivoja ideoita täällä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, on aina mukavaa kun joku eksyy tänne ja vielä kivempaa jos hän pitää näkemästään.:)

   Poista