torstai 4. huhtikuuta 2013

"I will hold on hope." (Mumford and Sons)

No olenpas ollut nyt huono kirjoittamaan tänne. Olin matkoilla ja yrittäjyykurssi on vienyt paljon ajatuksellisia voimavaroja. Kurssi on ollut oikein hyvä ja hyödyllinen ja kestää heinakuuhun asti. Paljon innostavaa ja joskus ahdistavaakin asiaa. :D Iltaisin ei vain jaksa tehdä oikein mitään vaikka haluaisikin.

Mutta aurinko saa aina ihmeitä aikaan, niinpä tänään sain valmiiksi muutama kuukausi sitten huovuttamani pikkutyön, jonka tänään sitten kirjoin.

Kuvat ovat valitettavasti kännykkäkameralaatua, sillä kamera on tällä hetkellä Euroopan reissulla. Päätin, että en kuitenkaan anna kameran puutteen vaikuttaa bloggaamiseen, niinpä pitää nyt tyytyä tuollaisiin ei-niin-tarkkoihin kuviin. "KESÄYÖ"
koko: 30cm x 40cm

Tässä vielä sukat, jotka tulivat valmiiksi muutama viikko sitten. Neulonut olen viimeaikoina paljonkin, vaan en vielä mitään muuta valmista, olen päättänyt että ohuiden lankojen kammo saa nimittäin nyt kyytiä! Hirveän hidasta se vaan on. Nämä sukat sen sijaan tein monista erilaisista pörräjämälangoista, osittain jopa kolminkertaisella mohairlangalla neulotut. Eivät kovin lämpimät ole, mutta kivan pehmeät jaloissa peiton alla. :)

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti