sunnuntai 17. helmikuuta 2013

"Keskeneräisissä on enemmän toivoa kuin valmiissa." (Raimo Tuomainen)

Sekosin varmaan toissaviikolla. Aloin opettelemaan palmikoiden värkkäystä neuleisiin ja ensimmäiseksi työksi valitsin nämä:


Nämä ovat siinäkin mielessä harvinaiset, että yleensä en tee mitään juuri sen värisellä langalla kuin ohjeiden mallineuleissa on. Mutta nämä näyttivät niin kivoilta keltaisina, etten mennyt sitä muuttamaan. Keskittyminen ei silti riittänyt aivan loppuun asti, vaan lopetin palmikkokuviot sukkaosaan ja sovelsin loput itse. Ihailen teitä ihmiset, jotka jaksatte lukea ohjeet loppuun asti ja tehdä juuri niiden mukaan! Itseltäni se harvoin onnistuu. 
Toinen sukka on valmis, toinen vielä tuloillaan. Hurmaannuin niin noista palmikoista, että päätin yrittää myös omaa mallia. Syntyi vihreä sukka! Lankana Big Fabel. Toista en ole vielä aloittanut. 
On syntynyt jotain valmistakin. Sain pari viikkoa sitten kummiltani hänen ylijäämälankojaan ja sieltä löytyi jännittävää harmaata kiiltävää. Neuloin patenttineuleella "bilepipon" joka päätyy kuitenkin luultavasti arkikäyttöön. Huomenna alkaa uusi elämänvaihe. Yrittäjyyskurssi!

4 kommenttia:

 1. No ei uskoisi, että on ensimmäiset palmikkosukat. Niin hienot ja vielä toisissa oma mallikin! Upeaa!

  VastaaPoista
 2. Tosi kivannäköisiä palmikoita :) Minäkin vasta äskettäin tein ekat palmikkosukkani, tosi simppelit kylläkin vaan. Mutta innostuin kyl, oli kivaa vaihtelua. Yksvärisenä ku viel tekee ni ei tarvi ressailla liikoja päättelyiden kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Niin se hyvä puoli noissa on tosiaan, ettei väriä tarvitse vaihtaa, kun paremmin tulee näkyviin tuo palmikko yksivärisissä. Huono puoli noissa sukissa on se, kun niitä pitää tehdä kaksi. Äh. ;) Mutta joo, innostuin minäkin, eikä ollutkaan niin vaikeaa kuin miltä näytti!

  VastaaPoista
 4. UPPEEN VÄRINEN tuo harma pipo! :) -kummi

  VastaaPoista