lauantai 19. tammikuuta 2013

"Liian puhtaassa vedessä ei ole kaloja." (Tuntematon)

Olin nähnyt jossain messuilla tämän tyylisiä "tennarisukkia" myynnissä. Ihastuin ideaan ja tänään toteutin sellaiset itse neuloen ja osittain virkkaamalla. Eivät niin hienot kuin sen myyjän tekemät, mutta kelpaavat minulle. Teen varmaan toisetkin pidemmillä varsilla.


Lanka: Garnstudio Drops Design 
Valkoinen, Alaska
Sininen, Lima
Samaan "urheilulliseen" meininkiin tulivat valmiiksi raitarannekkeet. Tuo väriyhdistelmä on ollut suuri lempparini jo pidemmän aikaa.

Lanka: Garnstudio Drops Design
Sininen, Lima
Oranssi, Nepal

Oranssia, oranssia. Puuvillalangasta virkattu panta, joka tulee käyttöön varmaan keväämmällä, mutta halusin kokeilla. Pannan saa auki avaamalla napin.


Lanka: Garnstudio Drops Design, Muskat


4 kommenttia:

 1. Hauskat sukat!

  Olen itsekin haaveillut tuollaisesta pannasta. Ne ovat ihan kamalan kivannäköisiä, mutta en tiedä, osaisinko kuitenkaan pitää sellaista. Ehkä pitäisi vain tehdä kokeeksi joku kiva ja antaa se sitten vaikka kaverille, jos jäisi käyttämättä.

  VastaaPoista
 2. sama juttu! Itsekin pitää totutella tuon käyttöön. Ongelmana on (ainakin omalla kohdallani) usein myös se, kun hiukset ovat lyhyet, niin en saa mitenkään niitä asettumaan pannan alle kivasti. Otetaan haasteeksi! ;)

  VastaaPoista
 3. Et taida ohjetta kaivata, sen verran hienot nuo siun sukkaset on! Mutta mikäli haluat vilkaista, niin onkohan kyseessä nämä sukat?

  http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=94953

  VastaaPoista
 4. Just nuo! En tiennytkään että on Novitan ohje. Noissa ei näköjään ollutkaan valkoista kantapäätä.

  VastaaPoista