perjantai 7. joulukuuta 2012

"Vaatteiden alla useimmilla ihmisillä on ruumis. Sitä ei vain aina ajattele." (Tone 5 v.).

Tänään muutin pitkään mielessä pyörineen ajatuksen teoiksi. Ompelin itselleni ja kanssa-asukille hieman talvisemmat harem-housut. Eurokankaassa olivat kaikki kankaat -20%, joten käytin tilaisuutta hyväkseni. Onneksi siellä oli vielä tuota tiheää kuviollista vakosamettia, mistä omani tein. Olin katsellut sitä jo jonkin aikaa mutta en ollut raaskinut ostaa. Toiset housut tein puneruskeasta collegesta.
4 kommenttia:

 1. Käytätteks työ mitään muita vaatteita ku haaremihousuja, ku tuntuu, et teet niitä koko ajan lisää? :D

  t. Piia

  VastaaPoista
 2. Käääyytetään. :) Nyt talvella en oo hirveesti käyttäny noita tuommosia, kun ovat vähä vilpoisat, mut jospa nyt noita uusimpia tarkenis käyttääkin. Sisällä kyllä aika paljon on tuommoset.

  VastaaPoista
 3. Osaatko neuvoo netistä tai jostain hyvät ohjeet/kaavat että vois ite tehdä tuommotteet? :) ihana tuo jäkkimmäisten pöksyjen kangas

  VastaaPoista
 4. En osaa neuvoa mistä kaavat löytyisivät, mutta itse tein kaavat kaupasta ostamieni housujen pohjalta. Tuohon riittää melko suurpiirteiset kaavat. Uskoisin että onnistuu myös niin, että laitat jotkut omat housusi lattialle kaava-arkin päälle ja levität lahkeita sivuille reilusti. Omien housujeni levein kohta (eli nilkkojen kohdalta) on noin 100-110cm. Sitten piirrät lahkeitten ulkoreunaa pitkin sivuviivat, ja kaaren (jonka ylin kohta on noin polviin) haarojen keskelle. Nilkkojen kohdalta lahkeiden leveydeksi olen jättänyt noin 30cm. Vyötärökohtaan kannattaa laittaa ainakin 10cm molemmille puolille lisää. Lahkeisiin ja vyötäröön sitten kuminauhat. :)

  VastaaPoista