tiistai 20. marraskuuta 2012

"Asia, jonka joku ajattelee tärkeäksi, on tärkeä." (William James)

Noniin. Pitkän suunnittelun tuloksena on syntynyt uusi tuote!

Huovutetut korvakorut. Etsin pitkään netistä ja käsityötuotteita myyvistä liikkeistä, onko tällaisia jo markkinoilla. Huovutettuja koruja kun on niin paljon, enkä halua matkia ketään. Pallokoruja löytyy vaikka millä mitalla, mutta en löytänyt (onneksi) ainoitakaan joissa olisi käytetty kahta eriväristä huovutettua puolikasta.

Nimi on vielä mietinnässä, olen aika huono keksimään niitä.
Yksi potentiaalinen vaihtoehto on "Kure-korut".
Se viittaisi korvisten korsettimaiseen (eli kureliivimäiseen) kirjontaan. Mutta mutustelen vielä tuota.

Näiden tulikoe onkin ensi lauantaina 24.11 Jyväskylän Arts & Grafts tapahtumassa. (Keskussairaalantie 2, Ilokivi. klo.11-15.00) Saa nähdä uppoaako asiakkaisiin tämän tyyliset luomukset.5 kommenttia:

 1. Todella kauniita koruja! Varmasti tekevät kauppansa.

  VastaaPoista
 2. Näistä tulee mieleen ne sellaset kaksi väriset magneettipallot joilla leikin lapsena, oliko siulla sellasia? Jos et tiiä, niin pitää yrittää vaikka ettiä jotain kuvia. heti tuli ne mieleen. Tosi kivat. Ja menikö nää kaupaksi?

  VastaaPoista
 3. En oo kuullutkaan magneettipalloista, mut haluan nähdä kuvan jos löydät. :D Myyjäiset on huomenna vasta, voin sitte raportoida!

  VastaaPoista
 4. En löytäny niistä mitään kuvaa. Voi hitsi. Ne oli sellasia just tuon näkösiä pieniä palloja, mitkä oli kahden erivärisiä, just noin niiku nuo. Sitten niitten sisällä oli magneetti ja niistä sai kivoja pötköjä yhdisteltyä. En tiiä oliko joku yleinen kasari/ysäri-lelu, mutta meillä kovasti oli käytössä. Pitää meiksien luota vielä kattoo, jos löytäsin niitä vielä ni ottasin kuvan ja laittasin siulle
  Nii ja sitä piti sanomani, että Kure on hyvä nimi. Siitä tulee mieleen myös enkun verbi parantaa ja vois ajatella, että noi on vähän niiku paranneltuja palloja, minkä puolikkaat on kursittu yhteen. :)

  VastaaPoista
 5. Enpäs tullu tuota ajatelleeksi kun mietin nimeä, mutta mahtavaa, sittenhän se sopii hyvin! Myyjäisissä oli aluksi paljon ihmisiä ja sitten muutamat vikat tunnit oli hiljaisempaa, aika paljon oli koruja myynnissä (mut ei huovutettuja muistaakseni kuin yhdessä toisessa pöydässä). Muutama pari noita meni ja toisia tuotteitakin. Että ihan tyytyväinen oon, vaikka olisi voinut paremminkin mennä. :)

  VastaaPoista