keskiviikko 3. lokakuuta 2012

"On vaikea olla kunnioittamatta henkilöä, joka osaa kirjoittaa "tiistai". " (Nalle Puh)

Syksyn mittaan on tullut tehtyä koulussa kaikenlaista pientä. En ole kaikkea päivitellyt tänne sillä ne saattavat päätyä vielä lahjaksi. Mutta tässä viimeaikaisia tuotoksia.

"Plastinen paperimassa" oli pari viikkoa sitten aiheena. Tein kanaverkon ja massan yhteistyöllä kaksi pöllöä. Isompi on soittorasia (kappaleena "Where do I begin? Lovestory") ja pienempi vain koriste.
En pitänyt paljoa massan muotoilusta, oli vähän hankala käsitellä kun mureni niin helposti. Siksi päädyin tuollaisiin helppoihin muotoihin. Mutta maalaaminen oli tosi kivaa! Nyt kaverukset roikkuvat työhuoneen verhotangossa. (Tämän päivityksen otsikko viittaa Puolen Hehtaarinmetsän Pöllöön joka on kovin viisas ja taitaa kaikenlaista)

Muutama viikko sitten tehtiin myös ruokailuvälineistä koruja. Tässä vain pari, sillä näistäkin menee aika moni lahjaksi. Esittelen ne sitten myöhemmin.

Kaiversin lusikkaan pienen otuksen. Työkaluna toimi melkolailla samanlainen vempain mitä hammaslääkärit käyttävät poraamiseen, äänikin oli samanlainen. Ei tuntunut pysyvän millään käsissä vaan heilahteli joka suuntaan. Mutta olen silti tyytyväinen häneen vaikka kuvaustilanne osoittautui myös hankalaksi.Haarukasta tein myös eläimen. En kyllä toista kertaa lähde tuohon urakkaan, oli sen verran raskas sahata lehtisahalla nuo ääriviivat, meni ainakin kaksi tuntia. Kuviot tein samaisella poralla kuin lusikkaankin. En vielä tiedä mihin käyttöön tuo tulee, kaulakoruna saattaa olla hieman vaarallinen ja avaimenperänäkin saattaa olla liian terävä. Yritin kyllä hioa haarukan päitä tylpemmiksi. Saa nähdä mihin päätyy. Tällä hetkellä toimii lähinnä motivaattorina itselleni sellaisiin töihin, mitä en usko saavani valmiiksi. Vilkaisu haarukkaotukseen riittää saamaan intoa. "Jaksoinhan tehdä tuonkin loppuun!"3 kommenttia:

  1. Nuo pöllöt puhuttelevat minua kovasti. Aivan ihanat!!!! Todella ihania myös nuo korut!

    VastaaPoista
  2. Juu, pöllöt onnistuivat omasta mielestänikin hyvin, kiitos paljon! :)

    VastaaPoista
  3. Nuo lusikka/haarukkakorut on kans ihan huippuhienoja! Siehä voit perustaa kohta ihan oman pikkuputiikin, kun löytyy korua ja tavaraa joka lähtöön. :) Ja pikku ekologisti sisällä tykkää hirveesti ideasta, että vanha käytetään uudestaan. Hyvä sie!

    VastaaPoista