maanantai 6. elokuuta 2012

"On jännittävää juosta paljain jaloin ruohikossa" (Tellu Peltonen)

Kirpparijuttuja!

Ennen olen ostanut valmiin kankaan kirpparilta tai kaupasta, tai yhdistänyt erilaisia tilkkuja tehdäkseni noita harem-housuja. Mutta kappas, on olemassa helpompi ja halvempikin keino, löysin sen nettiä selaillessani (mm. jokkemaa-blogissa oli kyseistä tekniikkaa käytetty) ja ihastuin heti. Tarvitsee vain tarpeeksi pitkän hameen, hieman kuminauhaa ja ompelua. Parasta tässä on mielestäni se, ettei tarvitse tehdä mitään tuolle vyötärölle!

Kirpparilta löysin eurolla vihreän hameen, näin tuon kankaan heti housuina kun edellisenä päivänä olin löytänyt tuon tekotavan. Tällaiset tuli:


Ennen


Jälkeen


Viimeviikolla sain käydä naapurissa ystävälläni etukäteis-penkojaisissa, kun hän oli laittamassa ylimääräisiä vaatteita kirpparille. Otin matkaani mm. harmaan vakosamettihameen. Ajattelin tuolloin että leikkaan sen tilkuiksi, mutta nyt katsoin hametta uusin silmin. Ei-niin-joustavat housut kuin edelliset, mutta kivat kuitenkin ja tykkään etenkin väristä. Kenties syksymmälläkin voisi käyttää vaikka trikoiden kanssa.

Ennen (väri näyttää liian vaalealta tässä kuvassa) Jälkeen Ei kommentteja:

Lähetä kommentti