tiistai 24. huhtikuuta 2012

"Olipa kerran.." (Grimmin veljekset)

Satujuttuja. Takatalven myrskytessä ikkunan takana, syntyi huovuttaen värikäs lintunen. Se asettui seuraavana päivänä ikkunalle, aurinko alkoi paistaa ja lumi sulaa.




Muitakin iloja on viimeaikoina tullut vastaan. Mietin ensin, etten itselleni mitään synttärilahjaa osta, paitsi ehkä Sosuli-mukin Hosulin seuraksi. Mutta sitten eksyin kirjakauppaan ja kappas, silmiini osui kolme asiaa jotka huusivat "Myö ollaan siun synttärilahja itelles!"
Niinpä kirjahyllyä koristaa nyt kolme Grimmin veljesten satukokoelmaa. Jokaisessa kirjassa on yli 60 satua, osaa ei suomessa olla ennen kuulemma edes julkaistu. Riittää luettavaa pitkäksi aikaa! Harmittaa vaan kun en omista takkaa. Tuli ja sadut sopivat niin hyvin yhteen, mutta ehkäpä kynttilät kelpaavat iltaisin.Kesällä pääsee sitten ulos lukemaan, oi oi.




Kolmas ilo oli viime viikolla postista lennähtänyt "Ihana"-lehti, jonka tulemisesta en tiennyt mitään. Kanssa-asukki oli salaa tilannut vuosikerran synttärilahjaksi minulle. Valitettavasti ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa, mutta onneksi on paksu ja monipuolinen lehti. Tässäkin numerossa oli paljon juttuja jotka aion joskus toteuttaa. Näin sitä mennään pikkuhiljaa kesää kohti, voi video miten kivaa. <3







1 kommentti:

  1. Kiva lintu :) Jätin sinulle blogiini tunnustuksen

    http://helmikierre.blogspot.com/search/label/http%3A%2F%2Fwww.blogger.com%2Fimg%2Fblank.gif

    VastaaPoista