torstai 12. tammikuuta 2012

"Pääasia et on kivvaa!" (Spede)

Vuosi 2012! En höpise nyt enempää säästä, vaan päivitän tänne loppuvuodesta tehtyjä puuhailuja. Kaikenlaista projektia on ollutkin. Aluksi, joululahjat. En muista ikinä perheenjäsenteni synttäreitä enkä isien/äitien/eläintenoikeuksienpäiviä, joten tavaksi on tullut "korvata" nuo aina jouluna. Tässä muutamia lahjoja mitä tuli tehtyä.


Huovutetut helmet. Kirpputorilta ostetusta helminauhasta sain välihelmet.Huovutetut hiuskoristeet. Huovutin palloja ja kirjoin niihin koristeet. Kiinnitin pallot solkiin kuumaliimalla (joo,sillä juuri, enkä häpeä myöntää sitä.)Dr.Bennet & Mustanaamio-rahalipas. 70-luvulta peräisin olevista lehdistä leikatut sarjakuvat saivat uuden elämän. Lakkasin sarjakuvat puiseen lippaaseen Decoupage-lakalla.
Kolmenlaisia neulottuja pipoja.Ranteenlämmittimet kaksinkertaisesta Alpaca-langasta. Alan pikkuhiljaa päästä eroon ohuenlangankammosta.


                   

     
       

Huovutettu ja kirjottu kissataulu.


Ja viimeisimpänä, vaan ei vähäisimpänä, mutta ehdottomasti turhimpana:
huovutettu + kirjottu, intialainen albiino-opossumi! Sellainen pieni kokeilu, josta en missään tekovaiheessa tiennyt mikä tästä tulee. Mutta toivottavasti hänellä on nyt hyvä elämä siskon kirjahyllyssä. Muahahha.

Eräille kierrätyksestä pitäville ystävilleni tein peilin, samalla tekniikalla kuin aikaisemmin omani. Kirpputorilta löytyy yllättävän paljon juuri noita neliön muotoisia peilejä, lievätkö jotain Ikean satoa aikoinaan olleet.


Toinen asia mistä olen innostunut, on pesukoneessa huovuttaminen! Luulin pitkään että pesukoneessamme ei toimi tietyt ohjelmat (muuton yhteydessä sattui pieniä kolahduksia), mutta nytpä taas toimivat kun koetin. Tein ensin pienen kokeilun, aloin neuloa vain jotain ja heitin koneeseen.Tuloksena syntyi vähintäänkin jotain yhtä kammottavaa kuin intialainen albiino-opossumi. Huovutettu rokkiseepra:
Kuitenkin hänen innostamanaan neuloin myös tossut ja laitoin nekin pesurummun vietäväksi. Tarkoitus oli tehdä itselleni sopivat, mutta niistä tulikin hieman isommat. Kanssa-asukki otti ne työtohveleiksi. Mutta teen kyllä useammatkin, ovat sen verran kivat! Ja tuossa on se mahtavuus ettei ikinä tiedä mitä pesun jälkeen koneesta löytyy. Yllätyksiä yllätyksiä, niistä pidän. :)Tossut ennen huovutusta. (pituus noin 40cm, lanka: Eskimo)


Tossut huovutuksen jälkeen. (kengännumero noin 43)


Jännittävää kun ei tiedä mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Toivottavasti ainakin paljon uusia ideoita ja intoa tehdä, oivalluksia, hyviä kirpparilöytöjä, sekä riemukkaita hetkiä ystävien seurassa ja yksin. 

Onnellista alkanutta vuotta kaikille! <3

4 kommenttia:

 1. Hih. onks tuos kissataulussa kuningas-Paavo? :D
  (olihan se sen kuninkaan nimi..?)

  t. Piia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Se on jatkoa viimevuoden Kuningas-Paavo seinävaatteelle. Ja tänään Paavo sai muuten seurakseen Tuula-Tellervon (kukakoha näit kissojen nimiä keksii) joka on muuten saman näköinen paitsi lyhytkarvainen.

   Susku

   Poista
 2. Heippa!!! Sain äidiltäsi linkkivinkin blogiisi kun hän kommentoi sähköpostiini omaa blogiani :) Miten ihanan viestin laittoikaan ja samalla löysin tänne sinun sivuille! Mahtavia juttuja teet, tykkään tosipaljon tyylistäsi! Etenkin huovutetut korusi oli tosi kivat, ja kissat jotka olit tehny kierrättäen. Kiva blogi, ehottomasti tuun toistekkin. Kivaa kevään jatkoa sinulle, jatka valitsemallasi tiellä!

  VastaaPoista
 3. Voi kun mukava kuulla että pidät. :) Tyylini on vähän vaihteleva, milloin hillitympää ja toisinaan taas tuhansia värejä. :D

  VastaaPoista