lauantai 20. elokuuta 2011

"Maailma on niin kuin peili, niin se heijastaa, takaisin sun oman asenteesi aina vastaan." (Pidä Liekkis - Seppo Paarma)

Vapaapäivät pitää käyttää sellaisten asioiden tekemiseen, joita haluaa tehdä vain ja ainoastaan huvin vuoksi. Tänään teki mieli tehdä jotain uutta, mitä en ollut ennen kokeillut. Niinpä päätin koettaa tehdä huovutetut kehykset peiliin. Pitkään piti miettiä millä tekniikalla ne kannattaisi toteuttaa.

Huovutin kehykset suoraan muotoonsa. En omista kuumaliimapistoolia, muuten olisin voinut liimata kehykset paikoilleen. Nyt sain tyytyä ompelemaan kulmat kehysten takaa kiinni, niin että huopa pysyisi paikoillaan. Jätin kehysten reunat elävän näköisiksi, enkä edes yrittänyt laittaa niitä mitenkään suoriksi. Tässä oli myös se hyvä puoli että kehykset ovat irrotettavat. Ompelin lopuksi kehyksiin villa-ja puuvillaisia virkattuja kukkia.


Löysin eilen kirpparilta aarteen. Pienen hippityylisen naulakon. Keskellä oli pieni timanttisydän, mutta irrotin sen, koska se oli mielestäni liikaa. Naulakko koristaa nyt makuuhuoneen seinää.

Nyt saa syksy tulla ja sen mukana pimeät illat, tee, villapaidat, pipot, huivit, sukat, lapaset, peitot ja kynttilät. Kaikenlaiset turvallisuuden tunteen herättävät asiat.3 kommenttia:

 1. Hieno peili! Yllättyisköhän siun asuinkumppani, jos huovuttasit teijän telkkariin kuoret. :D

  t. Piia

  VastaaPoista
 2. :D! Kyllähän tuo varmaan menis taulutelkkariin ihan samalla tekniikalla. Hmm.. siinä liikeidea! Huovutettu tv.

  VastaaPoista
 3. Oot sie kyllä aika luova ja hyvä :) Ja kannatan myös noita telkkarinkuoria ;)

  VastaaPoista