lauantai 6. elokuuta 2011

"Ilman innostusta ei ole syntynyt mitään suurta." (Ralph Waldo Emerson)

Ensimmäinen käsityöpäivitys. Nyt kesällä on ollut aikaa tehdä asioita ihan huvin vuoksi. Niinpä pengoin viime viikkoina kaappeja ja löysin tavaroita joita voisi kierrättää. Vanhoja lankoja minulla on keräkaupalla, joten virkkasin niistä kaksi talvenkin yli kestävää kukkasta. Löysin laatikosta vanhat syömäpuikot, joiden ympärille virkkaamalla sain kukille varret. Kuvissa näkyy myös talvella virkkaamani Pupu.Löysin myös pieniä puisia valokuvakehyksiä, joita koristelin muilla kaapista löytämilläni tarvikkeilla.
Maalasin kaikki kehykset puumaaleilla. Vihreän kehyksen koristelin tulitikuilla (jotka myös maalasin) ja puuhelmillä. Puiset tähdet eivät ole vielä kiinni kehyksessä. Harkitsen vielä jätänkö ne lopulliseen versioon.
Toisesta kehyksestä tulikin melkoinen prinsessatuote. Löysin vanhaa metalliketjua jonka liimasin kehykseen puuhelmien kera. Harkitsin jopa glitteriä mutta päätin jättää kehyksen edes jollain lailla siedettävään kuntoon.


Vaaleanpunaiset pienet kehykset menivätkin sitten reilusti yli. Olin joskus Tiimarista ostanut (kyllä, ihan selvin päin) tuollaisia pinkkejä ihastuttavia klitterpalloja, halvalla kun sain. Tähän mennessä en ollut tehnyt niillä mitään, mutta nyt liimasin ne pieniin kehyksiin. Itselleni tulee mieleen tuosta vähän sellaiset teattereiden takahuoneiden peilit, mitä ainakin elokuvissa näkee. No ehkä noillakin jotain käyttöä joskus tulee. Valkoiseen kehykseen liimasin nappeja ja helmiä.


2 kommenttia:

  1. huhhuh nää on kyllä tosi upeita! hyvä susku (:

    VastaaPoista
  2. Voi kiitoksia. <3 Yritän että oisivat. Uskalsin nyt vihdoin hieman julkistaa tätä enemmän. :)

    VastaaPoista